Bol u stopalu – uzroci i Ortostep rješenja

Bol se može javiti na bilo kojem dijelu stopala, od prstiju na nogama sve do Ahilove tetive koja se nalazi na stražnjoj strani pete.

Ponekad bol u nozi predstavlja samo smetnju, a ponekad je ona ozbiljna, pogotovo ako se javlja kao rezultat ozljede ili kronične bolesti.

Bol u stopalu je neugodna i specifična bol koja često uzrokuje poteškoće pri kretanju. Često se javlja kao sindrom prenaprezanja.

Tvrtka Ortostep ugovorni je isporučitelj individualno izrađene obuće za osiguranike HZZO od 2005., i registrirana je u Agenciji za lijekove i medicinske proizvode, kao proizvođač ortopedske obuće i uložaka.
Proizveli smo desetke tisuća pari ortopedske obuće po mjeri, susreli smo se sa nizom zahtjevnih deformiteta, i puno naučili slušajući svoje kupce. Mnogima smo pomogli da unatoč deformitetima stopala lakše obavljaju svoje svakodnevne aktivnosti.

Preduvjet stvaranja kolekcije obuće za bolna i osjetljiva stopala, je dobro razumijevanje dinamike hoda, i svih sila i opterećenja koja djeluju na stopala.

Ubaciti Crvena Slika dinamika hoda

Na slici su prikazana područja najvećeg opterećenja stopala, koja uzrokuju bolove u pojedinom dijelu stopala.

Veliko iskustvo i znanje koje smo stekli u proizvodnji individualno izrađene ortopedske obuće po mjeri, primijenili smo u stvaranju naše nove kolekcije Ortostep anatomske obuće sa Individualno prilagođenim ortopedskim uloškom.

Ortostep anatomska obuća, sa individualno prilagođenim ortopedskim uloškom, može biti sve što vam je potrebno, kako biste spriječili ili umanjili probleme s metatarsalgijom, žuljevima i općenito, boli u prednjem dijelu stopala.